PROSECCO ROSÈ MILLESIMATO - Extra dry
Kód: 100Detailní popis produktu
Po jemném lisování zůstane Pinot noir několik hodin v kontaktu se slupkou. Poté po fermentaci vytvoříme finální směs, před fermentací v autoklávu při 16°-18° kontrolované teplotě. Víno zůstává minimálně 2 měsíce v autoklávu, tato doba zrání obohacuje víno o příchutě a sloučeniny z autolýzy kvasinek. Světlá a světle růžová barva s jemnými bublinkami. Intenzivní a voňavá vůně s vůní čerstvého ovoce hrušky, červeného jablka, granátového jablka, malých červených bobulí, s nádechem růží. Prosecco středního až plného těla, osvěžující ,krémové na patře s jemnou perlinkou. Mimořádně příjemné víno, velmi osvěžující a s nádechem sladkosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář